Over ons - Mur Conditioning
15464
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15464,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Over ons

Mur Conditioning sinds 1969.

Wat We Doen

Wij leveren oplossingen op het gebied van koeltechniek en klimaatbeheersing (zoals airconditioning) in hotels, (kantoor)gebouwen, Retail en zorginstellingen.

 

Wie We Zijn

Mur Conditioning is een Utrechts familiebedrijf dat is opgericht in 1969. In 1995 heeft Patrick Mur de aandelen overgenomen van zijn vader Evert Mur. Het bedrijf had toen vier monteurs in vaste dienst en inmiddels telt het bedrijf 45 werknemers. Ook het scala aan werkzaamheden is sterk uitgebreid.

Wat We Bieden

Wij doen wat we beloven. We leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij hebben een uitmuntende service die 24 uur per dag/ 7 dagen per week voor u klaar staat. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen om de werkzaamheden goed uit te voeren.

Mur Conditioning is VCA gecertificeerd

De VCA (VGM Checklist Aannemers) is ontwikkeld om het bedrijf op praktische veiligheidsaspecten- en risico’s door te lichten op het gebied van veilig, gezond en milieubewust werken. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en VCA gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn zeer belangrijke aandachtspunten. Met het halen van een VCA certificaat wordt dit nog eens extra benadrukt.

Ook worden werkzaamheden in toenemende mate uitbesteed aan aannemers. Hierdoor neemt de invloed van deze aannemers op VGM sterk toe. Selectie van goede aannemers middels VCA certificering, is daarom cruciaal bij het in stand houden of verbeteren van het niveau van veiligheid, gezondheid en milieu.

Veiligheid boven alles.

Certificering

Bedrijven die werkzaamheden verrichten aan koelinstallaties met chemische koudemiddelen, dienen hiervoor gecertificeerd te zijn. De traditionele nationale STEK-erkenning is per 1 juli 2011 vervallen. Vanaf deze datum is een F-gassen bedrijfscertificaat wettelijk verplicht. Als een bedrijf niet beschikt over een geldig F-gassen certificaat, dan mogen geen (H)(C)FK handelingen worden verricht aan koelinstallaties. Een Europees geldend F-gassen bedrijfscertificaat is voor een koeltechnisch bedrijf daarom ”the licence to operate”.

Speel op zeker.

ISO 9001 kwaliteitsmanagement

Ons ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem zorgt ervoor dat wij voortdurend de kwaliteit van al onze activiteiten bewaken en beheren. ISO 9001 is wereldwijd de meest erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en beschrijft de manieren om op consistente wijze prestaties en diensten te leveren en te benchmarken. Met ISO 9001 kunnen wij processen realiseren waardoor wij op alle niveaus onze werkwijzen verbeteren.

Kwaliteit kent geen tijd.

EPBD keuringen

Airconditioningsystemen met een totaal opgesteld koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kilowatt (kW) MOETEN wettelijk iedere vijf jaar worden gekeurd. Voor het uitvoeren van deze keuringen is een diploma vereist: een diploma EPBD-A of EPBD-B. De eigenaar of gebruiker van een gebouw krijgt een rapport met de resultaten en aanbevelingen van de keuring.

Wettelijk bepaalde keuring.