Mur activiteiten

WestCord The Market Hotel Groningen

In het noorden van het land verrijst het WestCord ‘The Market Hotel Groningen’. Het hotel gaat ruim 123 kamers tellen, verdeeld over zes verdiepingen. De monteurs van Mur Conditioning werken hier aan de inbouw van een hybride VRF-installatie voor het koelen en verwarmen van de hotelkamers en overige ruimtes. Het hotel opent de deuren in 2020 .

PostNL Dordrecht

Werkbezoek van onze Operationeel Directeur Brigitte Esser bij PostNL in Dordrecht. De monteurs van Mur hebben hier een VRF Airconditioning en WTW-installatie van Mitsubishi Electric geplaatst.

 

 

Mur Conditioning bestaat 50 jaar!

Het Utrechtse familiebedrijf begon in 1969 met de import en verkoop van koelmeubelen onder de naam “Koeltechnisch Buro Mur”. Later kwam de vraag van onze klanten of wij de geleverde koelmeubelen ook konden monteren en onderhouden. Hierdoor ontstond een behoefte aan personeel en de eerste monteur kwam in dienst. In 1981 ging Patrick Mur aan de slag als koelmonteur bij zijn ouders in het bedrijf. Na het opdoen van veel technische kennis en het behalen van alle benodigde diploma’s, nam Patrick in 1995 het bedrijf over. Op het moment van overname had “Koeltechnisch Buro Mur” slechts 5 monteurs in vaste dienst. Naast koeltechniek gingen wij ons specialiseren in klimaattechniek. Het bedrijf ging vervolgens verder onder de naam “Mur Conditioning”. Het was de ambitie van Patrick om het bedrijf groter te maken. En met succes! Mur Conditioning is explosief gegroeid en telt inmiddels ruim 70 medewerkers.

Met trots leveren wij al vele jaren service en onderhoud bij diverse klanten en werken wij aan prachtige nieuwbouwprojecten. Wij installeren onder andere transkritische CO2 installaties en grote VRF-systemen met honderden binnenunits. Wij willen onze (trouwe) klanten en onze medewerkers bedanken voor de afgelopen 50 jaar. Uiteraard blijven wij de kwaliteit en service leveren die u van Mur Conditioning gewend bent. Wij zetten alles op alles zodat wij in 2069 met trots het Predicaat Hofleverancier mogen voeren!

Amsterdam City Harbour Hotel

Op een prachtige locatie aan het water verrijst het 4-sterren Amsterdam City Harbour hotel met ruim 245 kamers. De monteurs van Mur werken hier aan de inbouw van een VRF Installatie voor het koelen en verwarmen van alle ruimtes.
Het gaat in totaal om 50 VRF buitendelen en ruim 450 binnendelen. De oplevering van het gebouw is gepland medio 2019. Een fantastisch project!