Uw comfort is onze prioriteit . Wij leveren oplossingen voor een perfect binnenklimaat

Wij leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van koeltechniek en klimaattechniek, volledig afgestemd op uw unieke behoeften. 

Ons service team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 030 248 30 10

Welkom bij MUR Conditioning - uw specialist voor klimaat & koeltechnieken

Bij MUR Conditioning leveren we maatwerkoplossingen voor al uw klimaat- en koeltechnische behoeften. Of het nu gaat om geavanceerde koeltechniek, efficiënte klimaattechniek of betrouwbare service en onderhoud, wij zorgen voor een optimaal binnenklimaat en maximale klanttevredenheid.

Koeltechniek​

Technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden. 

Klimaattechniek

Klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes.

Service & Onderhoud

Ook voor het onderhouden en hulp bij storingen kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

“Ruimte voor een belangrijke klant review. Een quote of iets dergelijks van iemand die heel blij is met jullie service.”

Klantnaam (Bedrijf X)

Onze klanten waar we heel trots op zijn.

// Service & Support

24/7 MUR support in service & onderhoud.

De dienstverlening van Mur Conditioning stopt niet bij het ontwerp en realisatie van koeltechnische- en/of airconditioningsinstallaties. De medewerkers van Mur Conditioning staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in geval van storingen aan uw installaties.

 

Om maximaal rendement te genereren en storingen zoveel mogelijk te voorkomen is het noodzakelijk om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Mur Conditioning heeft diverse contractvormen voor de service en het onderhoud aan uw installatie.

De 3 zekerheden van Mur

Bij MUR Conditioning zeggen we niet zomaar ‘Ja is ons antwoord, wat is uw vraag?’ Wij staan achter deze belofte met drie zekerheden die onze dienstverlening uniek maken: 24/7 Service, Kwaliteit & Garantie en Persoonlijk Contact.

24/7
Service

Bij MUR Conditioning zeggen we altijd ‘ja’ tegen snelle hulp, dag en nacht. Onze 24/7 servicegarantie betekent dat u bij storingen en noodsituaties op elk moment van de dag op onze efficiënte ondersteuning kunt rekenen. Wij zijn er altijd voor u.

Kwaliteit &
Garantie

Bij MUR Conditioning leveren we alleen de hoogste kwaliteit. Onze installaties en diensten voldoen aan de hoogste normen en we bieden uitgebreide garanties. Zo bent u verzekerd van duurzame en betrouwbare oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

 

Persoonlijk
Contact

‘Ja’ zeggen we ook tegen persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen. Wij kennen onze klanten en leveren altijd maatwerk dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

“Ruimte voor een belangrijke klant review. Een quote of iets dergelijks van iemand die heel blij is met jullie service.”

Klantnaam (Bedrijf X)

MUR Nieuws

Contact

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de diensten van MUR Conditioning? Neem dan contact met ons op via (030) 24 83 010 of stuur een e-mail naar info@mur.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.